Zelf uw kerstpakket samenstellen bij Arnauld Geschenken

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket voor uw personeel, en wilt u dit zelf samenstellen? Bij Arnauld Geschenken kunt u vanaf 50 stuks uw eigen kerstpakket samenstellen. Wilt u meer weten over het zelf samenstellen van een origineel kerstpakket? U leest het op deze pagina.

Kom langs in onze showroom in Nieuw-Buinen

Arnauld Geschenken is gevestigd in Nieuw-Buinen, en is sinds 1986 gespecialiseerd in relatiegeschenken. Ons personeel bestaat uit een klein en hecht team. Betrokkenheid met onze klanten vinden we belangrijk, en we kunnen hierdoor korte lijntjes met onze klanten behouden. Na het maken van een afspraak bent u van harte welkom in onze showroom. We kijken dan samen, onder het genot van een kopje koffie of thee, naar uw wensen en de mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een kerstpakket. 


We hebben bij Arnauld Geschenken een ruim aanbod aan kerstpakketten. Vanaf ongeveer 50 stuks kunt u zelf een kerstpakket bij ons komen samenstellen. Bent u toch op zoek naar een kleiner aantal kerstpakketten? Geen probleem, we hebben ook een groot aanbod aan samengestelde kerstpakketten in verschillende thema’s. Deze zijn al vanaf 8 stuks te bestellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket met bepaalde thema’s zoals onze themalijn Pure, waarmee u per artikel €0,05 afdraagt aan de Voedselbank, een pakket boordevol bruikbare boodschappen of voor een kerstpakket vol met beauty gerelateerde producten. 

Een eigen inpakcentrale 

Het proces van het uitzoeken van een passend kerstpakket tot en met de verzending gebeurt allemaal bij ons in Nieuw-Buinen. Fijn, omdat we op deze manier zelf weten wanneer en welke kerstpakketten uw kant op komen. Bestaan de gekozen kerstpakketten uit eten en/of drinken? We pakken deze dan pas vlak voor de verzending in. Zo blijft alles lekker vers. 

Verzending en contant

Als de kerstpakketten klaar zijn voor verzending, komen ze binnen op het door u doorgegeven adres. Dit gebeurt op statiegeldvrije euro- of blokpallets. Van tevoren kunt u aangeven welk formaat pallet voor u handig is. Op deze manier weet u zeker dat de pallet met kerstpakketten naar binnen past. En u dus niet direct de verrassing voor uw personeel verklapt omdat het pallet niet verder komt dan de ingang.  


Heeft u vragen over een kerstpakket of wilt u een afspraak maken voor onze showroom? Neem dan contact met ons op. We helpen en adviseren u graag. 

 

Contactformulier