Zomer

Toon filteropties

Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Zomer

Relatiegeschenken voor de zomer 

De zomer komt er weer aan! De perfecte tijd om te genieten van het zonnige weer. Heerlijk ontspannen op het strand of even afkoelen op het terras met een verfrissend drankje. Maar de zomer is ook de juiste tijd om uw medewerkers en relaties te verrassen met een leuk relatiegeschenk. Van strandhanddoeken tot aan zonnebrillen en van barbecuepakketten tot aan koeltassen. Arnauld heeft alles om de zomer van uw medewerkers en relaties onvergetelijk te maken!  

Onze relatiegeschenken voor in de zomer 

De zomer is natuurlijk een heerlijke tijd om buiten te genieten van het mooie weer. Lekker een dagje naar het strand of ‘s avond barbecueën met familie en vrienden in de tuin. Ook uw personeel en relaties zullen gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Daarom is er niets leuker om ze te verrassen met een mooi relatiegeschenk om het harde werk van afgelopen jaar te belonen.
Arnauld heeft de leukste relatiegeschenken voor uw medewerkers en relaties die perfect van pas zullen komen tijdens de zomer. Verras ze bijvoorbeeld met een van onze zomerpakketten en maak van elke barbecue een feestje. Houden uw relaties wel van een spelletje? Bekijk dan onze sport en spel relatiegeschenken die gegarandeerd voor veel plezier gaan zorgen. En voor een warme zomerdag aan het strand of bij het zwembad hebben wij ook genoeg mogelijkheden. Van strandballen tot aan zonnebrillen en van luchtbedden tot aan strandtassen, alles voor een ontspannen dag in de zon. 

Relatiegeschenken laten bedrukken 

Maak uw relatiegeschenken voor de zomer nog unieker met uw eigen logo, slogan of een andere boodschap. Een relatiegeschenk met een logo, slogan of een andere boodschap wordt namelijk gezien als persoonlijker. Uw relaties zullen daarnaast ook weer even terugdenken aan uw bedrijf bij het zien van uw logo op het relatiegeschenk. Bij Arnauld bieden wij u verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van relatiegeschenken. Zodra u een keuze heeft kunnen maken uit ons assortiment met relatiegeschenken voor de zomer, bekijken we samen de mogelijkheden voor de bedrukking. U ontvangt daarna van ons een drukproef ter beoordeling. 

Meer hulp of advies nodig?

Heeft u ons aanbod aan relatiegeschenken voor de zomer bekeken, maar bent u nog niet helemaal zeker over uw keuze? Of bent u op zoek naar een specifiek geschenk en heeft u dat niet kunnen vinden binnen ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.