Zomer

Toon filteropties

CategorieënPrijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Zomer

De zomer staat weer voor de deur! De perfecte tijd om te genieten van het zonnige weer. Heerlijk ontspannen op het strand of even afkoelen op het terras met een verfrissend drankje. Uw hardwerkende relaties en medewerkers verdienen deze periode van ontspanning - maak deze nog aangenamer met leuke relatiegeschenken voor de zomer! Neem snel een kijkje bij onze uitgebreide collectie relatiegeschenken voor de zomer. Van strandhanddoeken tot aan zonnebrillen en van barbecuepakketten tot aan koeltassen. Alles om de warme dagen leuker en comfortabeler te maken. Ja, Arnauld heeft alles om uw medewerkers en relaties een onvergetelijke zomer te bezorgen! 

 

Relatiegeschenken voor de zomer 

De zomer is natuurlijk een heerlijke tijd om buiten te genieten van het mooie weer. Lekker een dagje naar het strand of ‘s avond barbecueën met familie en vrienden in de tuin. Ook uw personeel en relaties zullen gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Daarom is er niets leuker om ze te verrassen met een mooi relatiegeschenk om het harde werk van afgelopen jaar te belonen. Zo maakt u de zomer nóg leuker.

 

Arnauld heeft de leukste relatiegeschenken voor uw medewerkers en relaties die perfect van pas zullen komen tijdens de zomer. Verras ze bijvoorbeeld met een van onze zomerpakketten en maak van elke barbecue een feestje. Houden uw relaties wel van een spelletje? Bekijk dan onze sport en spel relatiegeschenken die gegarandeerd voor veel plezier gaan zorgen. En voor een warme zomerdag aan het strand of bij het zwembad hebben wij ook genoeg mogelijkheden. Van strandballen tot aan zonnebrillen en van luchtbedden tot aan strandtassen, alles voor een ontspannen dag in de zon. 

Relatiegeschenken laten bedrukken 

Relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo? Dat kan! Maak uw relatiegeschenken voor de zomer nog unieker met uw eigen logo, slogan of een andere boodschap. Een relatiegeschenk met een logo, slogan of een andere boodschap wordt namelijk gezien als persoonlijker. Uw relaties zullen daarnaast ook weer even terugdenken aan uw bedrijf bij het zien van uw logo op het relatiegeschenk. U vindt bij ons verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van relatiegeschenken. Zodra u een keuze heeft kunnen maken uit ons assortiment met relatiegeschenken voor de zomer, bekijken we samen de mogelijkheden voor de bedrukking. U ontvangt daarna van ons een drukproef ter beoordeling. 

 

Meer hulp of advies nodig?

Heeft u ons aanbod aan relatiegeschenken voor de zomer bekeken, maar bent u nog niet helemaal zeker over uw keuze? Of bent u op zoek naar een specifiek geschenk en heeft u dat niet kunnen vinden binnen ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.