Winter

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Winter

Relatiegeschenken voor de winter 

De winter wordt door velen gezien als een knusse periode met warmte en gezelligheid. Daarom is deze tijd van het jaar ook erg geschikt om uw medewerkers of relaties te verrassen met leuke en vooral handige relatiegeschenken voor de winter. Wij hebben alvast een selectie gemaakt uit ons assortiment met alle relatiegeschenken voor de winter. Zo weet u zeker dat u altijd een passend geschenk zult vinden. En wilt u het relatiegeschenk voorzien van uw logo, slogan of een andere tekst?  Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van relatiegeschenken. Bekijk ons uitgebreide assortiment met relatiegeschenken voor de winter en houd uw relaties en medewerkers deze winter ook warm. 

Onze relatiegeschenken voor de winter 

In de koude en donkere winterperiode is het natuurlijk extra leuk om uw medewerkers of relaties te verrassen met een leuk relatiegeschenk. Of dit nou geschenken zijn om buiten lekker warm te blijven of om het binnen wat gezelliger te maken, met onze relatiegeschenken voor de winter kunt u er zeker van zijn dat u een passend geschenk zult vinden. Bekijk bijvoorbeeld ons uitgebreide assortiment met warme kleding, zoals handschoenen en sjaals en mutsen. Maar ook praktische relatiegeschenken zoals ijskrabbers en paraplu’s zullen zeker van pas komen tijdens het koude winterse weer. En om even op te warmen met een kopje koffie, thee of chocolademelk bieden wij verschillende mokken aan. 

Relatiegeschenken voor de winterse feestdagen

De winter is ook de tijd van de gezellige decembermaand met Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Ook voor deze feestdagen heeft Arnauld een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken met leuke geschenken om helemaal in de feeststemming te komen. Ook voor kerstpakketten kunt u bij Arnauld terecht. WIj bieden kerstpakketten aan in verschillende thema’s. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen kerstpakketten samen te stellen in een thema naar uw wens. 

Relatiegeschenken laten bedrukken 

Relatiegeschenken met een eigen logo, slogan of een andere boodschap zijn vaak net iets persoonlijker en specialer om te krijgen. Wilt u ook uw eigen logo, slogan of een andere tekst op de relatiegeschenken laten bedrukken? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van geschenken. Zodra u een keuze uit ons assortiment relatiegeschenken voor de winter heeft gemaakt, dan bekijken we samen alle mogelijkheden voor de bedrukking. U ontvangt ook altijd een drukproef van het relatiegeschenk. Als u tevreden bent met de drukproef, dan gaan we aan de slag met het bedrukken van de gehele bestelling.

Meer hulp en advies nodig?

Heeft u nog niet het juiste relatiegeschenk gevonden in ons assortiment? Of heeft u meer hulp of advies nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.