Thuiswerken

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Thuiswerken

Dag van de Zorg

Relatiegeschenken voor in de zorg

Bij Arnauld Geschenken hebben we diverse relatiegeschenken die in de zorgsector kunnen worden gegeven. Deze vindt u op onze website en via ons inspiratie magazine.

 

Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke pluche teddybeer in doktersoutfit, een heerlijke reep chocolade of fijne handcrème? Hier vindt u uiteenlopende geschenken voor de zorg!

Dag van de Verpleging is Dag van de Zorggeschenk

Tijdens de Dag van de Verpleging wordt er vaak een geschenk gegeven aan alle zorgmedewerkers. De hardwerkende zorgmedewerkers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken, en nu helemaal. Elke dag slaagt het zorgpersoneel er in om hun ziel en zaligheid te leggen in de verzorging van anderen. En dat mag best een beetje worden gewaardeerd! In deze sector zijn beroep en passen voor velen een synoniem.

Dag van de Verpleging
De Dag van de Verpleging wordt door veel mensen ook wel de Dag van de Zorg genoemd. Op deze dag, de verjaardag van de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale (12 mei), worden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet.

Alle handen van het zorgpersoneel zijn voor patiënten gewoonweg onmisbaar, al was het alleen maar omdat zij de zorg persoonlijker en laagdrempeliger maken. Waarmee laat u uw medewerkers zien dat u alle extra inzet waardeert? Bij ons vindt u een ruim scala aan geschenken die u kunt personaliseren door middel van een logo of boodschap. 

Brievenbuspakketjes

 

Deze tijd vergt veel qua aanpassingen en op afstand van elkaar zijn. De coronacrisis is een hardnekkig virus wat ons allemaal in zijn greep houdt. Ondanks dat zorgpersoneel natuurlijk gewoon doorwerkt, begrijpen we dat het niet handig is om cadeautjes uit te delen. We hebben veel verschillende soorten cadeautjes die bedrukt kunnen worden met uw logo. Daarom hebben wij ook geschenken die via een brievenbuspakketje bij uw medewerkers kunnen worden afgeleverd aan huis of gewoon door de brievenbus!

Zullen wij u de zorg uit handen nemen?

 

Via onze verspreider kunnen wij u ontzien in het verzenden van (brievenbus)pakketjes. Neem hiervoor contact met ons op.

 

12 mei is de dag van de verpleging, ook wel bekend als Dag van de Zorg. Nederland viert al sinds 1964 de Dag van de Verpleging, ook wel Dag van de Zorg genoemd. 12 mei is de geboortedag van de wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale. Een uitgelezen moment om onze zorgverleners in het zonnetje te zetten. Veel zorginstellingen geven het personeel een attentie als blijk van waardering. We denken graag met u mee om het juiste geschenk te vinden! Zo hebben we bijvoorbeeld overheerlijke chocolade, brievenbuspakketjes, hippe sokken, knuffels... En dat allemaal naar wens gepersonaliseerd!