Thuiswerken

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Thuiswerken

Relatiegeschenken voor thuiswerken

COVID-19 heeft ons dagelijkse leven behoorlijk beïnvloed en ook vandaag de dag is thuiswerken nog steeds de norm. U wilt natuurlijk dat uw medewerkers en relaties zo comfortabel mogelijk het werk thuis kunnen voortzetten. Daarom hebben wij alvast een selectie gemaakt van passende relatiegeschenken, zo weet u zeker dat u altijd de juiste geschenken voor thuiswerken zult vinden. Ook is het mogelijk om het geschenk te laten bedrukken met uw logo, slogan of een andere persoonlijke boodschap. Maak het thuiswerken ook iets gemakkelijker en bekijk ons uitgebreide assortiment met geschenken voor thuiswerken. 

Onze geschenken voor thuiswerken

De corona pandemie heeft ervoor gezorgd dat een groot deel van uw medewerkers of andere relaties momenteel nog steeds thuiswerkt. Om het thuiswerken iets aangenamer en gemakkelijker te maken, hebben wij een groot assortiment met verschillende geschenken voor thuiswerken. Deze geschenken zullen zeker bijdragen aan een hogere productiviteit en maken het thuiswerken ook iets prettiger. Bekijk bijvoorbeeld ons uitgebreide assortiment met kantoorartikelen, schrijfwaren en bureau gadgets. Of maak het werken op de computer of laptop iets comfortabeler met de verschillende computer- en laptopaccessoires, USB sticks en powerbanks.  

Geschenken laten bedrukken

Een geschenk met een eigen logo, slogan of een andere boodschap is vaak net iets persoonlijker en specialer. Wilt u ook uw eigen logo, slogan of een andere persoonlijke boodschap op het geschenk laten drukken? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking. Als u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment, dan gaan we samen de mogelijkheden voor de bedrukking inventariseren. We sturen u ook altijd een drukproef van het geschenk. Als u goedkeuring heeft gegeven, dan gaan we verder met het bedrukken van de gehele bestelling. 

Meer advies of hulp nodig?

Heeft u nog niet het relatiegeschenk gevonden dat u zocht? Of heeft u ons assortiment bekeken maar heeft u advies nodig bij uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.