Geslaagd examen

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Geslaagd examen

Relatiegeschenken voor eindexamens 

De eindexamenperiode is altijd een spannende tijd voor leerlingen. Veel leren, eindexamens maken en daarna in spanning wachten op het verlossende telefoontje. Om uw leerlingen te steunen tijdens deze spannende periode, heeft Arnauld genoeg leuke relatiegeschenken voor eindexamens om uw leerlingen mee te verrassen. Bekijk ons assortiment met relatiegeschenken voor eindexamens en laat u inspireren. 

Onze relatiegeschenken voor eindexamens 

Om uw leerlingen tijdens de drukke examenperiode te steunen, heeft Arnauld een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken voor eindexamens. Verras uw leerlingen bijvoorbeeld met een luxe pennenset, een mooie zonnebril of lekkere chocolade. Erg leuk om bijvoorbeeld te geven bij de diploma-uitreiking. Daarnaast zijn deze geschenken ook een mooi aandenken aan de leerzame tijd op school en ze gaan dan ook nog vaak terugdenken aan de middelbare schooltijd. 

Relatiegeschenken voor eindexamens bedrukken

Maak uw relatiegeschenken nog unieker door het te laten bedrukken met uw logo. Bedrukte relatiegeschenken worden door de ontvanger namelijk gezien als specialer en bij het zien van het geschenk zal de ontvanger altijd even terugdenken aan uw onderwijsinstelling. Zeker voor relatiegeschenken voor eindexamens is een bedrukt relatiegeschenk erg leuk om te geven. Maak het relatiegeschenk nog persoonlijker door bijvoorbeeld de namen van uw leerlingen op de geschenken te laten drukken.
Bij Arnauld bieden wij verschillende mogelijkheden voor de bedrukking. Zodra u een keuze heeft kunnen maken uit ons assortiment met relatiegeschenken voor eindexamens, inventariseren we de mogelijkheden voor de bedrukking. Daarna sturen wij u een drukproef van het relatiegeschenk ter beoordeling. 

Extra hulp of advies nodig? 

Heeft u ons aanbod met relatiegeschenken voor eindexamens bekeken en heeft u nog niet het juiste geschenk gevonden? Of twijfelt u nog tussen een paar relatiegeschenken en heeft u extra advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.