Feestdagen

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Feestdagen

Relatiegeschenken voor de feestdagen

De feestdagen zijn vaak de perfecte momenten om uw medewerkers of relaties te verrassen met een mooi relatiegeschenk. Voor elke feestdag hebben wij wel een passend geschenk, van Kerst tot aan Pasen en van Valentijnsdag tot aan Koningsdag. En om ervoor te zorgen dat u het juiste geschenk zult uitkiezen, hebben wij een selectie van onze relatiegeschenken voor de feestdagen gemaakt. Zo weet u zeker dat u een passend geschenk zult vinden. En wilt u het relatiegeschenk nog iets persoonlijker maken? Wij bieden ook verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van relatiegeschenken. Bekijk ons uitgebreide assortiment met relatiegeschenken voor de feestdagen en laat u inspireren. 

Onze relatiegeschenken voor de feestdagen

De feestdagen zijn mooie momenten om samen te vieren en dan is het natuurlijk erg leuk om uw medewerkers en relaties te verrassen met leuke relatiegeschenken voor de feestdagen. Voor de kerstdagen bieden wij verschillende kerstpakketten in verschillende thema’s aan, zoals duurzame pakketten of kerstpakketten voor het hele gezin. Maar ook tijdens Pasen kunt u uw medewerkers of relaties verrassen. Bijvoorbeeld met paaseitjes, chocolade paashazen, paasontbijtjes en andere lekkernijen. Maar ook voor de andere feestdagen, zoals Valentijnsdag en Koningsdag, bieden wij genoeg leuke geschenken om uw medewerkers te verrassen. 

Relatiegeschenken voor de feestdagen laten bedrukken

Wilt u de relatiegeschenken laten bedrukken met uw eigen logo, slogan of een andere boodschap? Ook dat is mogelijk. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van de geschenken. Als u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment, dan inventariseren we alle mogelijkheden voor de bedrukking. U ontvangt van ons altijd een drukproef van het relatiegeschenk en bij goedkeuring gaan we verder met het bedrukken van de gehele bestelling. 

Extra advies nodig?

Heeft u nog niet de juiste relatiegeschenken voor de feestdagen gevonden? Of heeft u ons assortiment bekeken maar heeft u advies nodig bij uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.