Eten en drinken

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Eten en drinken

Eten en drinken relatiegeschenken

Verras uw medewerkers en relaties met een smakelijk relatiegeschenk. Relatiegeschenken in het thema eten en drinken zijn altijd goed om te geven en ook nog eens heel erg leuk om te ontvangen. Wij hebben uit ons assortiment een selectie gemaakt van verschillende etenswaren en drinkwaren waarvan u zeker weet dat het in de smaak gaat vallen. En wilt u de relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo, slogan of een andere tekst? Wij bieden verschillende mogelijkheden om etenswaren en drinkwaren te bedrukken. Bekijk ons uitgebreide assortiment van relatiegeschenken in het thema eten en drinken en laat u inspireren. 

Onze eten en drinken relatiegeschenken 

Etenswaren en drinkwaren zijn altijd leuk om te ontvangen en laten ook een blijk van waardering zien. Geef bijvoorbeeld een gepersonaliseerde waterfles of bidon cadeau aan uw medewerkers. Tijdens de feestdagen is het leuk om uw medewerkers of relaties met een smakelijk relatiegeschenk te verrassen. Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment met kerstpakketten in verschillende thema’s, zoals Italiaans, barbecue of tapas. Of verras ze met lekkere chocolade tijdens de paasdagen.
Ook op beurzen is het leuk om iets eetbaars weg te geven aan de bezoekers, zoals snoepgoed in de vorm van pepermunt, koekjes of chocolade. Voor elke gelegenheid bieden wij dus genoeg mogelijkheden om eten of drinken cadeau te geven als relatiegeschenk. 

Relatiegeschenken laten bedrukken

Relatiegeschenken met een logo, slogan of een andere leuke boodschap worden vaak gezien als persoonlijker en specialer. Wilt u ook uw logo of slogan op het relatiegeschenk laten drukken? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van etenswaren en drinkwaren, maar ook andere relatiegeschenken binnen het thema eten en drinken. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons ruime assortiment, bekijken we samen alle mogelijkheden voor de bedrukking. Daarna ontvangt u een drukproef van het relatiegeschenk. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met het bedrukken van uw bestelling. 

Hulp of advies nodig? 

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze of heeft u nog niet het juiste relatiegeschenk gevonden in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.