COVID-19

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

COVID-19

COVID-19 Relatiegeschenken 

In deze tijd waar Corona een groot deel van ons leven beïnvloedt, is het nog belangrijker om aan uw medewerkers en relaties te denken. Met onze COVID-19 relatiegeschenken weet u in ieder geval zeker dat het geschenk in de smaak zal vallen. Of het nou relatiegeschenken zijn om het thuiswerken iets gemakkelijker te maken of geschenken die uw medewerkers beschermen. Wij hebben alvast een selectie met passende geschenken gemaakt, zo weet u dat u altijd het juiste geschenk uitkiest. En om het relatiegeschenk nog iets persoonlijker te maken, bieden wij verschillende mogelijkheden voor de bedrukking met uw logo, slogan of een andere boodschap. Bekijk ons uitgebreide assortiment met COVID-19 relatiegeschenken en laat u inspireren.

Onze COVID-19 relatiegeschenken 

Vanwege de corona pandemie is thuiswerken tegenwoordig nog steeds de norm. Om het thuiswerken iets aangenamer te maken voor uw medewerkers en relaties, hebben wij verschillende COVID-19 relatiegeschenken die bijdragen aan prettiger thuiswerken. Bekijk bijvoorbeeld ons uitgebreide assortiment aan schrijfwaren, kantoorartikelen en andere bureau gadgets. Maar ook om uw medewerkers en relaties te beschermen hebben wij verschillende opties voor relatiegeschenken, zoals desinfectiemiddelen, gezichtsmaskers en handschoenen. 

Het bedrukken van relatiegeschenken 

Een relatiegeschenk ontvangen is altijd leuk, helemaal als het relatiegeschenk een persoonlijke touch heeft. Bijvoorbeeld door uw logo, slogan of een andere persoonlijke boodschap op het geschenk te laten drukken. Dit maakt het relatiegeschenk net iets specialer. Wilt u ook relatiegeschenken laten bedrukken? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment van COVID-19 relatiegeschenken, dan kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden voor de bedrukking. Daarna sturen we altijd een drukproef op van het bedrukte geschenk. Na goedkeuring van de drukproef gaan we verder met het bedrukken van de gehele bestelling. 

Meer hulp nodig? 

Heeft u ons assortiment met COVID-19 relatiegeschenken bekeken maar nog geen keuze kunnen maken? Of heeft u nog niet helemaal gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.