Schrijfwaren

Toon filteropties

Categorieën

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Schrijfwaren

Wij hebben een ruim assortiment schrijfwaren in alle uiteenlopende soorten en formaten! Bijvoorbeeld pennen, potloden, vulpennen, markeerstiften… En deze kunnen natuurlijk allemaal worden bedrukt! Het is een uitermate geschikt artikel om te gebruiken als give-away. Bijvoorbeeld op beurzen, sportevenementen of tijdens een open dag. Bedrukte schrijfwaren zijn een relatief goedkoop relatiegeschenk met een groot bereik!

 

Een bedrukte pen met logo is één van de meest effectieve manieren van reclame maken. Wij hebben een ruim assortiment pennen, die we kunnen bedrukken of voorzien van een lasergravure. Een voorbeeld van een ideale reclame-pen is met uw logo, websiteadres of een combinatie daarvan. Nieuwsgierig naar onze vele mogelijkheden?

Trends 

Wat zijn de trends op gebied van pennen? Uiteraard verschilt dat per doelgroep. Zo hebben we luxe pennen, pennensets en Parker pennen voor de wat luxere relatiegeschenken. Deze kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van een lasergravure. Dit geeft een extra luxe uitstraling. Wat ook erg trending is, is een duurzame pen van natuurlijke materialen. Deze hebben we ook in allerlei pasteltinten: een hippe uitstraling! Zo hebben we balpennen van kurk, hout, bamboe…  Uiteraard hebben wij ook touchscreen-pennen, of low-budget pennen. Voor ieder wat wils.

Pennen bedrukken 

Pennen gebruiken als relatiegeschenk? Een ideale manier om reclame te maken! Hoe werkt het bestellen van een bedrukte pen? Het is heel simpel. U zoekt een pen uit  vanuit ons ruime assortiment. Vervolgens geeft u aan hoeveel pennen u wilt. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een offerte.  Daarna stuurt u uw logo in vector bestand naar ons toe, of geeft u aan welke tekst u in welke kleur op de pen gedrukt wil hebben. We kunnen op verschillende manieren een pen voorzien van een bedrukking: een tampondruk, lasergravure, digitale print. Zelf uw eigen PMS kleuren kunnen worden gedrukt op een pen! Zo bent u geheel in eigen huisstijl herkenbaar op iedere plek waar uw pen te vinden is!  

U ontvangt een drukproef zodat u van te voren kunt beoordelen of de pen naar wens is. Nadat u akkoord heeft gegeven op de drukproef, zetten wij de order in werking. Zodra de pennen klaar zijn, verzenden wij deze naar u toe en kunt u genieten van uw product!

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!