Relatiegeschenken voor kerst

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor kerst? Neem dan eens een kijkje tussen ons grote aanbod aan relatiegeschenken. Voor het thema kerst heeft u bij ons de keuze uit meer dan 50 verschillende kerstpakketten. Meer lezen over relatiegeschenken voor kerst? U leest het hier. 

Inspiratie opdoen of zelf samenstellen 

We hebben bij Arnauld Geschenken relatiegeschenken in verschillende thema’s. Wanneer u kiest voor het thema kerst, komt u bij ons ruime aanbod aan kerstpakketten terecht. U kunt hierbij denken aan een duurzaam kerstpakket of bijvoorbeeld een boodschappenpakket. Bent u op zoek naar een wat kleinere attentie voor uw personeel? Dan kunt u ook een kijkje nemen binnen onze andere thema’s. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een relatiegeschenk met een eigen logo, slogan of een andere boodschap. 

 

Heeft u besloten dat u een kerstpakket wilt geven aan uw personeel? Dan kunt u kiezen uit ons aanbod van samengestelde kerstpakketten, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Wilt u meer weten over het zelf samenstellen van een kerstpakket? Lees dan ook: zelf uw kerstpakket samenstellen bij Arnauld Geschenken.

Een eigen inpakcentrale 

Bij Arnauld Geschenken hebben we een eigen inpakcentrale. Dit betekent dat het proces van het uitzoeken van een kerstpakket tot en met de verzending allemaal bij ons in Nieuw-Buinen gebeurt. Op deze manier weten we zeker dat uw gekozen kerstpakketten op tijd uw kant op komen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan kerstpakketten met eten en/of drinken. Met onze eigen inpakcentrale zorgen we er ook voor dat uw bestelde kerstpakketten lekker vers blijven. We pakken deze kerstpakketten namelijk op het laatste moment in. 

Verzending en contant

Als de kerstpakketten klaar zijn voor verzending, komen ze binnen op het door u doorgegeven adres. Dit gebeurt op statiegeldvrije euro- of blokpallets. Van tevoren kunt u aangeven welk formaat pallet voor u handig is. Op deze manier weet u zeker dat de pallet met kerstpakketten naar binnen past. En u dus niet direct de verrassing voor uw personeel verklapt omdat het pallet niet verder komt dan de ingang.  

 

Heeft u vragen over een kerstpakket of wilt u een afspraak maken voor onze showroom? Neem dan contact met ons op. We helpen en adviseren u graag. 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent