Op zoek naar een geschenk voor uw zakelijke relaties of medewerkers? Bij ons vindt u diverse artikelen die we op diverse manieren kunnen voorzien van een bedrukking. Dit kan bijvoorbeeld uw logo zijn, maar ook een tekst kan worden geplaatst! Leuk om te geven tijdens de dag van de klant, dag van de verpleging of andere internationale waarderingsdagen: net een beetje extra waardering voor uw relaties!

 

Relatiegeschenken

Een bedrukt relatiegeschenk is meer dan een cadeautje. Het vertelt over uw bedrijf, wie bent u en hoe wordt uw bedrijf gepositioneerd? Het versterkt uw imago en geeft meerwaarde aan uw marketingkanalen betreft uw producten of diensten. Het is niet alleen één-op-één communicatie, maar wordt gezien door anderen. Daarnaast is het niet voor even, maar voor een langere tijd.

Arnauld Geschenken helpt u graag verder met het vinden van een passend geschenk. Hierbij denken we aan de doelgroep, het geefmoment en natuurlijk uw budget. Kunt u niet direct het juiste artikel vinden? Dan zoeken we graag voor u verder!

Wat dacht u van een mooie coffee-to-go beker, speaker, duurzame relatiegeschenken of gepersonaliseerde pennen? Met meer dan 4000 artikelen kunnen wij altijd een geschikte gadget of give-away voor u vinden. Toch liever een luxe, persoonlijke gift? Voor elke gelegenheid hebben wij het perfecte geschenk.

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Met 4 medewerkers zijn wij een klein bedrijf met grote kwaliteiten. Vrijblijvend advies, een sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met ruime ervaring kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!