Reisbenodigdheden

Toon filteropties

Categorieën

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Reisbenodigdheden

Vooral rond de zomermaanden zijn bedrukte reisartikelen erg in trek. Een give-away zoals een bedrukte lippenbalsem, zonnebrandcreme of reisspiegeltje zijn leuke en bruikbare artikelen. Natuurlijk kunt u ook groter uitpakken, met een strandlaken, bedrukt luchtbed of een trolley. Wilt u graag brainstormen over het weggeven van reisartikelen? Neem gerust contact met ons op! 

Wereldwijd promoten met bedrukte reisartikelen

Wilt u regelmatig onder de aandacht komen van uw klant? Dat kan met functionele reisartikelen. Compacte en handige reisartikelen zijn gewild. Het gaat dan ook niet om de prijs of grootte van het relatiegeschenk of promotieartikel maar om de functionaliteit van het reisartikel met logo.

Uw bedrijf promoten op vakantie

Ga met uw klant mee op reis! Dat kan heel gemakkelijk. Wat dacht u van een bedrukte strandhandoek, toilettas of koelbox?  Laat een reisaccessoire bedrukken met uw logo of naam. Zo draagt u uw boodschap uit tot over de landsgrenzen. Wij bieden een ruime keuze te bedrukken reisartikelen waarmee u zeker succes boekt. Verras uw klant met een handige wereldstekker met opdruk of een reismapje met logo voor het overzichtelijk opbergen van reisdocumenten.

Reisartikelen met logo uitdelen op beurzen of evenementen
Staat u regelmatig op een beurs dan zijn de goedkope reisartikelen met logo een aanrader als weggever. Dit kan voor zowel internatioonale bedrijven als voor uw MKB zaak. Een bagagelabel met logo wordt beslist in gebruik genomen en ook een lippenbalsem wordt graag ontvangen. Het zijn perfecte givaways waarmee u op een beurs een prima visitekaartje achterlaat. Goedkope reisartikelen bedrukken staat voor een succesvolle promotie!

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist
Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!