Over Arnauld Geschenken

Arnauld Geschenken BV is al sinds 1986 uw leverancier van geschenken en kerstpakketten. Direct contact met klanten vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben bij ons kantoor een showroom in Nieuw-Buinen. We hebben een showroom voor zowel relatiegeschenken als kerstpakketten. Naast ons kantoor en onze showroom, vindt u daar ook onze inpakcentrale en ons magazijn.

Passie voor het vak, dat hebben we bij Arnauld Geschenken zeker! We hebben korte lijnen in contact met onze klanten en leveranciers. Daarnaast zijn we met een klein team, waardoor persoonlijk contact mogelijk is. We gaan elk jaar op inkoop en kiezen daar de mooiste en nieuwste gadgets op gebied van promotieartikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten. 

Omdat we ons eigen magazijn en onze eigen inpakcentrale hebben, zien we zelf eerst alle bestelde producten voordat het bij u wordt afgeleverd. Zo kunnen we snel handelen wanneer iets niet helemaal goed gaat. Om er vervolgens voor te zorgen dat de levering naar volle tevredenheid bij u wordt afgeleverd.

Tijdens het inpakken van de kerstpakketten staat ons magazijn vol met allerlei food en non-food artikelen. De kerstpakketten worden ook in onze inpakcentrale ingepakt. Dit samen met zo'n 40 kerstmannen en kerstvrouwen. Vervolgens wordt het opgehaald door onze transporteur en afgeleverd op de door u opgegeven adressen. 

Bij een bezoek zult u verrast staan over de omvang en samenstelling van het assortiment. U bent welkom wanneer het u het beste uitkomt. De showroom in Nieuw-Buinen is elke werkdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur. We stellen het op prijs als u voor uw bezoek aan onze showroom een afspraak maakt. 

Voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid hebben we een passend en verrassend relatiegeschenk of promotieartikel. Ons aanbod gaat daarnaast verder dan deze webshop. Bent u op zoek naar een artikel buiten ons standaardassortiment, neem dan gerust contact met ons op.

We gaan op zoek voor u. Nadat u uw order heeft geplaatst, ontvangt u altijd een visual met daarin een voorbeeld van hoe uw bedrukking op het door u uitgekozen product tot zijn recht komt. U kunt deze tot dat u daadwerkelijk akkoord heeft gegeven, altijd nog worden aangepast. 

Offertes

Indien u een offerte aanvraagt via de site of telefonisch wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag verstuurd . Na bestelling wordt met u een gegarandeerde leverdatum afgesproken.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 úw specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken

Showroom Nieuw-Buinen
Drentse Poort 12B
9521 JA Nieuw-Buinen

 

Contactformulier