Kerstpakketten voor hem

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kerstpakketten voor hem

Zoekt u een kerstpakket geschikt voor mannen? We hebben een uitgebreid assortiment voor u samengesteld met verschillende pakketten. Natuurlijk vindt niet iedere man hetzelfde leuk, maar we hopen dat onze kennis en ervaring sinds 1986 mogen bijdragen aan het samenstellen van een pakket. Lekker relaxen op de bank met een biertje, op avontuur of toch de chef uithangen tijdens een winterse barbecue? Voor elke man een geschikt kerstpakket.

 

Toch liever iets anders?

Mocht u  geen geschikte pakketten tussen onze selectie ‘kerstpakketten voor hem’ vinden, kijk dan eens tussen al onze kerstpakketten. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw pakket zelf samen te stellen in onze grote showroom in Nieuw Buinen. Dit kan vanaf vijftig stuks.

Naast onze mogelijkheid op gebied van kerstpakketten, hebben we ook een ruim assortiment eindejaarsgeschenken. Denk hierbij aan een leuke kersttrui, sokken, een mooie wijn- of bierpakket… Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!