Kerstpakketten traditioneel

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kerstpakketten traditioneel

De dagen worden weer korter, de kerstdagen komen dichterbij… Een mooi moment om uw collega’s te verrassen met een mooi geschenk als blijk van waardering voor hun inzet van het afgelopen jaar. Iedereen heeft zo een eigen manier om terug te kijken op het afgelopen jaar en dit samen met familie of vrienden te vieren. Geef het ultieme kerstgevoel met één van onze traditionele kerstpakketten!

 

Toch liever iets anders?

Mocht u  geen geschikte pakketten tussen onze selectie ‘kerstpakketten Traditioneel’ vinden, kijk dan eens tussen al onze kerstpakketten. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw pakket zelf samen te stellen in onze grote showroom in Nieuw Buinen. Dit kan vanaf vijftig stuks.

Naast onze mogelijkheid op gebied van kerstpakketten, hebben we ook een ruim assortiment eindejaarsgeschenken. Denk hierbij aan een leuke kersttrui, sokken, een mooie wijn- of bierpakket… Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!