Kerstpakketten tapas

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kerstpakketten tapas

Kerstmuziekje aan, vrienden of familie over de vloer, een lekkere borrel en fijne hapjes. Een heerlijke tapasavond hoef helemaal niet zo moeilijk te zijn! En met deze selectie tapas pakketten maakt u het voor uw collega’s helemaal makkelijk om te genieten in een handomdraai. Een fijne kaasplank, geserveerd op een mooie, creatieve manier diverse dippers en andere kleine snacks. Gegarandeerd genieten!

Toch liever iets anders?

Mocht u  geen geschikte pakketten tussen onze selectie ‘kerstpakketten tapas’ vinden, kijk dan eens tussen al onze kerstpakketten. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw pakket zelf samen te stellen in onze grote showroom in Nieuw Buinen. Dit kan vanaf vijftig stuks.

Naast onze mogelijkheid op gebied van kerstpakketten, hebben we ook een ruim assortiment eindejaarsgeschenken. Denk hierbij aan een leuke kersttrui, sokken, een mooie wijn- of bierpakket… Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!