Kerstpakketten samenstellen

Toon filteropties

Geen filteropties mogelijk

Kerstpakketten samenstellen

Kerstpakketten zelf samenstellen

Dat kan bij Arnauld Geschenken al vanaf 50 stuks! U bent van harte welkom in onze kerstshowroom in Nieuw Buinen. Hier vindt u meer dan 4000 artikelen op het gebied van kerst, food en non-food artikelen. We adviseren u graag bij het samenstellen van uw eigen pakket.

 

Zoekt u bijvoorbeeld een duurzaam pakket? Of heeft u een bepaald thema binnen uw organisatie? Onze jarenlange ervaring kan helpen uw medewerkers dé beleving en blijk van waardering te geven aan het einde van het jaar. Nieuwsgierig hoe zelf een pakket samenstellen werkt? Dat leest u hieronder! 

    Geen resultaten gevonden.

Bezoek kerstshowroom

Begin mei komen de eerste klanten om hun pakketten samen te stellen bij. Het bezoek aan onze showroom loopt door tot half november ongeveer. Het samenstellen gaat onder begeleiding van één van onze medewerkers. In de tussenijd is het dan al een komen en gaan van vrachtauto's die bestellingen komen afleveren bij onze eigen inpakcentrale. 

Eigen inpakcentrale

Vanaf november begint de échte drukte in onze eigen inpakcentrale. Tussen alle geleverde bestellingen staan we dan samen met ongeveer 40 kerstmannen en kerstvrouwen elke avond dozen in te pakken. Meerder malen per week komt onze transporteur dan om de levering van de pakketten te begeleiden van onze inpakcentrale naar de klant. Dit kan eventueel worden afgeleverd op meerdere adressen.

Voor iedereen een kerstpakket

De twee dagen voor kerst worden de laatste kleine oplages aan pakketten opgehaald over afgeleverd en beginnen we met het leeghalen van onze kerstshowroom. Hier kijken we naar de houdbaarheidsdatum: artikelen die nog lang genoeg houdbaar zijn worden verdeeld in dozen als kerstpakket en afgehaald door de voedselbank. Zo kan iedereen genieten van een mooie kerst.

Sinds 1986 úw specialist op het gebied van kerstpakketten

 

Arnauld Geschenken is gevestigd in Nieuw Buinen. Daar vindt u onze kerst showroom en showroom vol relatiegeschenken. We zijn sinds 1986 actief op de markt van relatiegeschenken en kunnen zeggen dat we zowel op gebied van kerst als relatiegeschenken specialisten zijn. Onze slogan luidt dan ook niet voor niks: Arnauld Geschenken: sinds 1986 úw specialist op gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken!