Kerstpakketten in de showroom van Arnauld Geschenken

Wilt u inspiratie opdoen voor een origineel kerstpakket voor uw personeel? Kom dan langs in Nieuw-Buinen. We hebben in onze showroom meer dan 50 verschillende soorten kerstpakketten waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een boodschappenpakket of voor een kerstpakket van de themalijn Pure, waarmee u per artikel € 0,05 afdraagt aan de Voedselbank. Wilt u meer weten over ons aanbod aan kerstpakketten? U leest het op deze pagina. 

Inspiratie voor een kerstpakket 

Het kiezen van een kerstpakket kan best lastig zijn. We helpen u daarom graag met het zoeken naar een passend kerstpakket voor uw personeel. Na het maken van afspraak door een telefoontje of mailtje nodigen we u graag uit bij ons in Nieuw-Buinen. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunt u bij afname van 50 stuks zelf een kerstpakket bij ons komen samenstellen. Bent u toch op zoek naar een kleiner aantal kerstpakketten? Geen probleem, we hebben ook een groot aanbod aan samengestelde kerstpakketten in verschillende thema’s. Deze zijn al vanaf 8 stuks te bestellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket met bepaalde thema’s zoals onze themalijn Pure, waarmee u per artikel €0,05 afdraagt aan de Voedselbank, een pakket boordevol bruikbare boodschappen of voor een kerstpakket vol met beauty gerelateerde producten. 

 

Wij hebben een ruim aanbod aan samengestelde kerstpakketten, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen voor uw bedrijf. Meer weten? Lees dan ook: het zelf samenstellen van uw kerstpakket
 

Onze eigen inpakcentrale 

Van het inpakken tot de verzending: het hele proces gebeurt bij ons in Nieuw-Buinen. We vinden dit fijn omdat we dan precies weten welke kerstpakketten uw kant op komen en wanneer. Heeft u een kerstpakket besteld met eten en/of drinken? Met onze eigen inpakcentrale zorgen we er ook voor dat dit lekker vers blijft. We pakken deze pakketten namelijk net voor verzending in. Op deze manier kan uw personeel optimaal genieten van het kerstpakket. 

Verzending en contact

Als de kerstpakketten klaar zijn voor verzending, komen ze binnen op het door u doorgegeven adres. Dit gebeurt op statiegeldvrije euro- of blokpallets. Van tevoren kunt u aangeven welk formaat pallet voor u handig is. Op deze manier weet u zeker dat de pallet met kerstpakketten naar binnen past. En u dus niet direct de verrassing voor uw personeel verklapt omdat het pallet niet verder komt dan de ingang.  

 

Heeft u vragen over een kerstpakket of wilt u een afspraak maken voor onze showroom? Neem dan contact met ons op. We helpen en adviseren u graag. 

 

 
 

Contactformulier