Kerstpakketten duurzaam

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kerstpakketten duurzaam

Op zoek naar duurzame pakketten voor uw collega’s? Maatschappelijk verantwoord zijn is helemaal hip in deze tijd. In onze selectie duurzame kerstpakketten vindt u ongetwijfeld een geschikt pakket! Een mooi pakket met daarin producten die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd en van hoge kwaliteit zijn. Hiermee proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten.

 

Toch liever iets anders?

Mocht u  geen geschikte pakketten tussen onze selectie ‘kerstpakketten duurzaam’ vinden, kijk dan eens tussen al onze kerstpakketten. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw pakket zelf samen te stellen in onze grote showroom in Nieuw Buinen. Dit kan vanaf vijftig stuks.

Naast onze mogelijkheid op gebied van kerstpakketten, hebben we ook een ruim assortiment eindejaarsgeschenken. Denk hierbij aan een leuke kersttrui, sokken, een mooie wijn- of bierpakket… Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!