Kerstpakketten de wereld rond

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kerstpakketten de wereld rond

Voor de reislustige collega’s onder ons! Ga culinair op reis met onze wereldse gerechten, samengevoegd tot een werelds pakket. Helaas is het dit jaar lastig om te genieten van fijne, buitenlandse oorden. Daarom halen wij het buitenland naar u toe en kunt u genieten tijdens een heerlijke maaltijd. Toch liever een praktischer pakket voor wanneer de grenzen weer open gaan? Geef dan een fijn pakket met een mooie, praktische trolley!

 

Toch liever iets anders?

Mocht u  geen geschikte pakketten tussen onze selectie ‘kerstpakketten De wereld rond’ vinden, kijk dan eens tussen al onze kerstpakketten. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw pakket zelf samen te stellen in onze grote showroom in Nieuw Buinen. Dit kan vanaf vijftig stuks.

Naast onze mogelijkheid op gebied van kerstpakketten, hebben we ook een ruim assortiment eindejaarsgeschenken. Denk hierbij aan een leuke kersttrui, sokken, een mooie wijn- of bierpakket… Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!