Prijs

€ 0,00 -€ 19,00


ARNAULD GESCHENKEN BV SINDS 1986

Arnauld Geschenken BV levert al 30 jaar kerstpakketten aan bedrijven, instellingen en overheden. Veelal hebben we een jarenlange relatie opgebouwd met onze relaties. Vanaf februari begint onze zoektocht naar originele geschenken voor de kerstpakketten. We struinen op beurzen en bij veel leveranciers  naar de leukste artikelen met de beste kwaliteit. Daarnaast zoeken we samen met de leveranciers naar leuke foodthema’s.

OP ONZE WEBSITE

We laten op onze site ruim 40 voorbeelden zien van kerstpakketten in de meest gangbare prijsklassen. Vindt u geen passend pakket, dan is het mogelijk om aanpassingen te doen vanaf 50 stuks. Uiteraard is het mogelijk om uw pakket geheel zelf samen te stellen. Dit kan ook vanaf 50 stuks.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Holly Jolly

  Holly Jolly

  Vanaf € 18,50
  Minimale bestelling : 1
  Uitverkocht
  Holly Jolly

  Holly Jolly

  Vanaf € 18,50
Per pagina:
Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Holly Jolly

  Holly Jolly

  Vanaf € 18,50
  Minimale bestelling : 1
  Holly Jolly

  Holly Jolly

  Vanaf € 18,50
Per pagina:

Kerstpakketten

 

ONZE SHOWROOMS

In onze sfeervolle showrooms in Nieuw-Buinen en Groningen vindt u een geweldig assortiment van ruim 3000 speciale kerstartikelen in food en nonfood. U bent van harte welkom om uw pakket samen te stellen. Na een gemaakte afspraak hebben we alle tijd om samen met u uw pakket naar eigen inzicht samen te stellen. Na veel wikken en wegen staat er uiteindelijk een geslaagd pakket voor medewerkers en relaties.


ONZE EIGEN INPAKKERS

Heel belangrijk voor onze klanten is dat we alles in eigen huis inpakken en opslaan in ons magazijn in Nieuw-Buinen. De pakketten worden op statiegeldvrije europallets of blokpallets afgeleverd. Het formaat van de pallet kunt u aangeven  in verband met de breedte van de doorgang naar een afdeling. De pakketten worden zo kort mogelijk voor de afleverdatum ingepakt door onze kerstmannen en kerstvrouwen. Elk jaar hebben we weer een team van ruim 40 inpakkers klaar staan, welke met de meeste aandacht uw pakket in pakken. Aflevering geschiedt op de door u gewenste datum franko huis. Wilt u de bestelde pakketten laten bezorgen op huisadressen? Informeert u svp naar de mogelijkheden en kosten daarvan. De door u aan te leveren kaart wordt gratis meeverpakt. Heeft u een eigen artikel, dan kan dat ook mits deze in de geselecteerde doos past.
Heeft u na aflevering nog enkele pakketten te kort? Geen probleem. We leveren deze franko bij u af, zodat u niets hoeft op te halen.

BELASTING & KERSTPAKKETTEN

Als werkgever vraagt u zich wellicht af of een geschenk in de vorm van een kerstpakket of een doosje wijn loon is, of de kosten aftrekbaar zijn en of de btw verrekenbaar is. En hoe zit het met de recent ingevoerde werkkostenregeling. 
De werkkostenregeling is per 1 januari 2011 actief. Binnen deze regeling is bepaald dat de werkgever, 1,4% van de totale fiscale loonsom beschikbaar heeft voor het belastingvrij vergoeden van diverse kosten. Hieronder kan ook het kerstpakket vallen, waardoor de eerder beschreven voorwaarden voor loonheffing niet op gaan. Wel is het een vereiste dat er binnen deze vrije ruimte van 1,4% gebleven wordt en dat de vergoeding naar maatschappelijke maatstaven gebruikelijk is. Wordt de vrije ruimte van 1,2% overschreden dan is de werkgever over het overschrijdende bedrag 80% eindheffing verschuldigd. Vanaf 2015 dient de werkgever de werkkostenregeling toe te passen. De werkkostenregeling staat los van de omzetbelasting. De voorwaarden rondom vooraftrek voor wat betreft een kerstpakket blijven dus gewoon van kracht.