Kerstpakketten

Toon filteropties

Categorieën
Prijs

t/m

Kerstpakketten

Medio augustus vindt u hier onze nieuwste kerstpakketten. 
De getoonde pakketten zijn uit de collectie van 2021.

Bent u op zoek naar dé manier om uw relaties of personeel te verrassen met een origineel kerstpakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Arnauld Geschenken in Nieuw-Buinen is sinds 1986 uw specialist in kerstpakketten. Zo leveren we aan bedrijven, instellingen en overheden. Vanaf februari begint onze zoektocht naar originele geschenken voor de kerstpakketten. We bezoeken beurzen en leveranciers, waar we op zoek gaan naar de leukste artikelen van de beste kwaliteit. Daarnaast zoeken we met leveranciers naar leuke food-thema’s. U kunt een keuze maken uit verschillende prijscategorieën en diverse thema’s. Naast dat wij een  een ruim assortiment standaardpakketten hebben, kunt u vanaf 50 stuks zelf uw kerstpakket komen samenstellen bij ons in de showroom.

 

Originele Kerstpakketten

Trendy, stijlvol, stoer, praktisch of sportief... Dit zijn nog maar enkele thema's waarin wij pakketten kunen leveren. We maken pakketten volgens de laatste trends in onze branche. Voor ieder budget wat wils! Op onze website vindt u ruim 60 voorbeelden van leuke kerstpakketten in de meest gangbare prijsklassen. Uiteraard is het ook mogelijk om online uw kerstpakket te bestellen.  

Kerstpakketten zelf samenstellen

In onze sfeervolle showroom in Nieuw-Buinen vindt u een geweldig assortiment van ruim 4000 speciale kerstartikelen in food en non-food. We heten u van harte welkom in onze showroom om zelf uw pakket samen te stellen. 

Levering Kerstpakketten

Vanuit onze eigen inpakcentrale, wat gevestigd is achter in het magazijn van ons kantoor en showroom, regelen we alles omtrent uw samengestelde of gekozen pakket. De orders, transport, het inpakken... Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snelle service leveren. Hierdoor kunt u voor alles omtrent uw bestelling bij ons terecht. Onze Kerstmannen en Kerstvrouwen pakken uw pakket zo kort mogelijk voor levering in, zodat de inhoud zo vers mogelijk wordt afgeleverd. 

Verzending kerstpakketten

De pakketten worden geleverd op statiegeldvrije europallets of blokpallets. De gewenste formaat van de pallet kunt u aan ons doorgeven - dit in verband met de breedte van de doorgang naar een afdeling. Pakketten afleveren op huisadressen? Ook dat is mogelijk. Informeer hier naar de kosten daarvan. Indien u een eigen artikel wenst mee te verpakken, dan kan dat, mits deze in de geselecteerde doos past. Heeft u na aflevering nog enkele pakketten te kort? Geen probleem!