Kerstpakketten 2023

Toon filteropties

Categorieën
Prijs

t/m

Bedrukt te bestellen

Minimale afname

Kerstpakketten 2023

Bent u op zoek naar dé manier om uw relaties of personeel te verrassen met een origineel kerstpakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Arnauld Geschenken in Nieuw-Buinen is al sinds 1986 specialist in kerstpakketten. We leveren de mooiste kerstpakketten, onderverdeeld in prijscategorieën. Dit regelen wij voor bedrijven, instellingen en overheden. Vanaf februari begint onze zoektocht naar originele geschenken voor de kerstpakketten. Hiervoor bezoeken we beurzen en leveranciers voor de leukste items van de beste kwaliteit. Vanaf 50 stuks kunt u in onze showroom zelf kerstpakketten samenstellen.

Hieronder vindt u de pakketten van 2023.

De Kerstpakketten voor 2024 worden de komende weken samengesteld en vervolgens op de site geplaatst. Mocht u alvast een afspraak willen inplannen voor een bezoek aan onze showroom bel dan met (0599) 615 665.. 

 

Originele Kerstpakketten

We stellen kerstpakketten samen volgens de laatste trends in onze branche. Hierdoor hebben wij altijd unieke en originele pakketten. Daarnaast bieden we voor iedereen wat wils aan. Bijvoorbeeld een kerstpakket met alles erop en eraan voor een leuke spelletjesavond. Verder hebben we kerstpakketten voor ieder budget.

Kerstpakketten zelf samenstellen

In Nieuw-Buinen bevindt zich onze sfeervolle showroom, waar ruim 4000 speciale kerstartikelen in food en non-food te vinden zijn. In onze showroom is het mogelijk om uw eigen kerstpakketten samen te stellen. Zo kunt u het perfecte pakket zelf samenstellen voor uw ontvangers. We heten u van harte welkom in onze showroom. De koffie staat al klaar.

Levering van Kerstpakketten

Bij Arnauld hebben we een eigen inpakcentrale. Deze is gevestigd achterin het magazijn van ons kantoor en showroom. Hier regelen wij alles rond uw gekozen kerstpakket. Denk hierbij aan de orders, het transport en het inpakken van de pakketten. Hierdoor kunnen wij de lijntjes kort houden en een snelle service leveren. U kunt voor alles omtrent uw bestelling bij ons terecht. Onze kerstmannen en -vrouwen pakken uw pakket zo kort mogelijk voor levering in. Zo blijft de inhoud zo vers mogelijk.

Verzending van kerstpakketten

De kerstpakketten worden geleverd op statiegeldvrije europallets of blokpallets. Het gewenste formaat van de pallets kunt u bij ons aangeven. Zo weet u zeker dat hij door de doorgang van uw afdeling past. Het is ook mogelijk om uw bestelling te laten leveren naar een huisadres. Neem contact met ons op over de kosten hiervan. Het is ook mogelijk om een eigen artikel mee te laten verpakken, mits deze in de geselecteerde doos past. Wanneer u na levering toch nog kerstpakketten te kort komt, kunnen we er meer naleveren.

Hulp of advies bij uw kerstpakket

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste kerstpakket? Of ontvangt u graag advies van ons voor een uniek kerstpakket? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook kunt u contact met ons opnemen voor het bekijken of zelf samenstellen van kerstpakketten in onze showroom in Nieuw-Buinen.