Kerst

Toon filteropties

Categorieën


Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen

Minimale afname

Kerst

Eens iets anders dan een kerstpakket voor uw collega's of een fles wijn voor die ene goede relatie? We hebben een divers aanbod op het gebied van eindejaarsgeschenken! Dit kan kerstgerelateerd dan wel juist heel iets anders, zoals een gadget. Denk hierbij aan een bedrukte speaker, gegraveerde snijplank of wellicht een mooie weekendtas. 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden op gebied van geschenken? Hieronder vindt u diverse artikelen (kerstgerelateerd). Graag brainstormen over een idee? Neem dan contact met ons op! 

Eindejaarsgeschenken als blijk van waardering

Zoekt u een andere blijk van waardering dan een kerstpakket, bijvoorbeeld voor relaties of medewerkers? We hebben diverse artikelen die kunnen dienen als geschenk. Bijvoorbeeld echt typische kerstartikelen,  fleecedekens, kerstballen, kaarsjes... Diverse artikelen en ideeën zijn mogelijk. 

Het is mogelijk om pakketjes naar huisadressen te sturen, bijvoorbeeld als brievenbus pakket. Let hierbij wel op dat de verpakkingen tot een bepaald formaat kunnen. Vraag hiervoor meer informatie op. 

Graag iets bedrukken, bijvoorbeeld een kerstbal? Ook dat is mogelijk! Zo kunt u bijvoorbeeld de kerstbomen op kantoor voorzien van kerstballen met uw bedrijfslogo. Ook hebben we kersttruien, kerstsokken, maar een fijne wijn behoort ook tot de mogelijkheden om via Arnauld Geschenken te bestellen als blijk van waardering. U kunt er ook voor kiezen om de verpakking van een artikel te bedrukken met uw logo, en het artikel zelf blanco te laten. Een ruim aanbod! 

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!