Op zoek naar bedrukte feestartikelen? Bij Arnauld Geschenken vindt u alles voor uw feest of event!
Wat dacht u van ballonnen, onderzetters, bierviltjes, buttons, vlaggetjes en slingers of juist een specifiek evenement, zoals een voetbalwedstrijd of ander sportevent / themafeest. Deze artikelen kunnen worden voorzien van uw bedrukking of slogan. Zo weet u zeker dat na het evenement uw bedrijfsnaam nog lang blijft hangen.

 

Feestartikelen

Voor de organisatie van een feest ballonnen bedrukken of slingers met opdruk bestellen? Ons uitgebreide assortiment feestartikelen biedt voldoende mogelijkheden. Bedrukte feestartikelen kunnen worden gebruikt bij bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of promotieactiviteit. De artikelen en bedrukking kunnen volledig worden aangepast naar uw wens. We helpen u graag bij het maken van een keuze en geven indien gewenst graag advies.

Feestartikelen zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Daarom is de kans altijd groot dat u een kleur vindt die passend is bij uw huisstijl. Naast de bedrukte ballonnen en slingers leveren we bijvoorbeeld ook bedrukte partyprikkers, feesthoedjes of feestservies. Voor het vieren van een jubileum of een andere mijlpaal kunt u kiezen voor slingers met opdruk. Geef uw feestlocatie de aankleding die het verdient en laat slingers bedrukken met iedere gewenste opdruk.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!