Duurzame sport & vrije tijd

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Duurzame sport & vrije tijd

Milieubewust is hip

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal in. Dit zijn artikelen die bijvoorbeeld op zonne-energie, energiebesparend werken, gemaakt van gerecycled materiaal, waterbesparend of zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen, zoals hout, bamboe, kurk…. Er zijn veel organisaties die zich bezig houden met deze snelgroeiende grondstoffen. Dit zodat het vaak kan worden geoogst, maar kan worden geplant. Dit zodat het maken van promotie artikelen minder schade levert aan de aarde. Onze duurzame producten zijn daarom de perfecte artikelen voor bedrijven die tijdens beurzen en evenementen hun milieu vriendelijke insteek willen laten zien aan relaties.

U ontvangt een drukproef zodat u van te voren kunt beoordelen of de pen naar wens is. Nadat u akkoord heeft gegeven op de drukproef, zetten wij de order in werking. Zodra de pennen klaar zijn, verzenden wij deze naar u toe en kunt u genieten van uw product!

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!

 

 

Met sporten en vrijetijdsbesteding verantwoord bezig zijn? Dat kan met onze duurzame textiel artikelen en gadgets! Zo hebben we bijvoorbeeld duurzame sporttassen, headphones, speakers, bidons… Alles wat nodig is voor een duurzame work-out! Toch liever wat rustiger aan doen? We hebben ook fleeceplaids gemaakt van Petflessen, voor een avondje relaxen op de bank, of wat dacht u van onze collectie SeaTowels. Met deze duurzame strandlakens, gemaakt van gerecycled katoen en ‘plastic soup’, plastic afkomstig van de zeebodem worden deze mooie handdoeken van hoge kwaliteit gemaakt en kunnen deze worden voorzien van uw logo.