Duurzame schrijfwaren

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Duurzame schrijfwaren

Milieubewust is hip

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal in. Dit zijn artikelen die bijvoorbeeld op zonne-energie, energiebesparend werken, gemaakt van gerecycled materiaal, waterbesparend of zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen, zoals hout, bamboe, kurk…. Er zijn veel organisaties die zich bezig houden met deze snelgroeiende grondstoffen. Dit zodat het vaak kan worden geoogst, maar kan worden geplant. Dit zodat het maken van promotie artikelen minder schade levert aan de aarde. Onze duurzame producten zijn daarom de perfecte artikelen voor bedrijven die tijdens beurzen en evenementen hun milieu vriendelijke insteek willen laten zien aan relaties.

Druktechnieken

Pennen gebruiken als relatiegeschenk? Een ideale manier om reclame te maken! Hoe werkt het bestellen van een bedrukte pen? Het is heel simpel. U zoekt een pen uit  vanuit ons ruime assortiment. Vervolgens geeft u aan hoeveel pennen u wilt. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een offerte.  Daarna stuurt u uw logo in vector bestand naar ons toe, of geeft u aan welke tekst u in welke kleur op de pen gedrukt wil hebben. We kunnen op verschillende manieren een pen voorzien van een bedrukking: een tampondruk, lasergravure, digitale print. Zelf uw eigen PMS kleuren kunnen worden gedrukt op een pen! Zo bent u geheel in eigen huisstijl herkenbaar op iedere plek waar uw pen te vinden is!  

U ontvangt een drukproef zodat u van te voren kunt beoordelen of de pen naar wens is. Nadat u akkoord heeft gegeven op de drukproef, zetten wij de order in werking. Zodra de pennen klaar zijn, verzenden wij deze naar u toe en kunt u genieten van uw product!

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!

 

 

Duurzame schrijfwaren zijn er in vele soorten en maten. Zo hebben we pennen van tarwestro, bamboe, bamboe opberg doosjes met daarin een chique pen, potloden... En dat ook nog eens in enorm leuke kleuren! Bijvoorbeeld pasteltinten blauw, roze, groen. We hebben een uitgebreid assortiment verantwoorde pennen!