Duurzame paraplu's

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Duurzame paraplu's

Milieubewust is hip

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal in. Dit zijn artikelen die bijvoorbeeld op zonne-energie, energiebesparend werken, gemaakt van gerecycled materiaal, waterbesparend of zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen, zoals hout, bamboe, kurk…. Er zijn veel organisaties die zich bezig houden met deze snelgroeiende grondstoffen. Dit zodat het vaak kan worden geoogst, maar kan worden geplant. Dit zodat het maken van promotie artikelen minder schade levert aan de aarde. Onze duurzame producten zijn daarom de perfecte artikelen voor bedrijven die tijdens beurzen en evenementen hun milieu vriendelijke insteek willen laten zien aan relaties.

Druktechnieken op een paraplu

Er zijn diverse druktechnieken mogelijk op een paraplu. Hieronder vindt u uitleg over de meest voorkomende technieken!

Zeefdruk

Het ontwerp wordt aangebracht op het gaas van een zeefdrukraam. Op het gaas ligt een lichtgevoelige laag, een film met wel en niet doorlatende delen van het ontwerp, wordt op het gaas geplaatst en het geheel wordt belicht door UV licht. De onbelichte delen worden weggespoeld van het gaas, waardoor de inkt zijn doorgang kan vinden. De drukinkt wordt door het gaas gedrukt en het artikel bevindt zich direct onder het gaas, waardoor de bedrukking op het artikel terecht komt. Alleen vlakke artikelen kunnen worden bedrukt met zeefdruk. Op de meeste artikelen is het mogelijk om één of meerdere kleuren te drukken. Met name textiel en nylon producten kunnen worden bedrukt met een zeefdruk. Bijvoorbeeld paraplu’s en tassen.

Doming

Een sticker wordt voorzien van een 2-componenten harslaag (epoxy). De epoxylaag is glashelder waardoor het beeld niet alleen beschermd wordt, maar ook enigszins vergroot. De harslaag geeft het product een extra dimensie en daarnaast zorgt het ervoor dat de bedrukking kras vast en kleurecht is.

Transfer

Het ontwerp wordt door middel van zeefdruk op een papieren beelddrager gedrukt welke door een (heat)transferpers op het product wordt aangebracht. Met name op textiel producten en paraplu’s wordt deze methode toegepast als er meerdere kleuren gedrukt moeten worden. Door deze transfers is het mogelijk om fijne details te drukken op grove soorten textiel.

 

Paraplu’s: een tijdloos en functioneel relatiegeschenk voor al uw relaties. Voor de ECO modellen maken we speciale polyester stof van gerecyclede PET flessen. We leveren zowel handige opvouwbare, als stoere golfparaplu’s met deze ECO-stof uit voorraad. In diverse kleuren en van hoge kwaliteit, zoals u van ons mag verwachten. We kunnen deze ECO-stof ook laten toepassen op alle modellen die we speciaal voor u maken!