Duurzame gadgets

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Duurzame gadgets

Druktechnieken
U kunt uw gadgets laten bedrukken middels verschillende druktechnieken. Full colour, digitaal drukken, tampondruk of voorzien van een lasergravure. Deze druktechnieken maken van uw relatiegeschenk een echte eyecatcher. Een gadget voorzien van een tampondruk is relatief goedkoop, een lasergravure zorgt voor een chique en verfijnde uitstraling. Meer weten of druktechnieken op uw geschenk? Bel of mail ons! We adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en welke druktechniek kan worden toegepast

Thuiskopieheffing USB sticks
Thuiskopieheffing op onder andere USB sticks is enkele jaren geleden in het leven groepen om auteurs en artiesten te compenseren voor privé-kopieën van audio en videomateriaal. De achterliggende gedachte is dat artiesten inkomsten mislopen doordat personen muziek voor eigen gebruik kopiëren naar computer of smartphone, ook wearables met opslagmogelijkheid en usb sticks zullen vanaf 2018 belast gaan worden. Op het volledige assortiment USB sticks zal een thuiskopieheffing moeten worden afgedragen van 0.60 cent per stuk. Dit zal worden vermeld op onze offertes.

 

Duurzame gadgets zijn er in vele soorten en maten. Bamboe USB sticks,  oplaadstations, hoofdtelefoons mede gemaakt van hout, een speaker gerecycled plastic… We hebben een uitgebreid assortiment ecologische gadgets!

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal in. Dit zijn artikelen die bijvoorbeeld op zonne-energie, energiebesparend werken, gemaakt van gerecycled materiaal, waterbesparend of zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen, zoals hout, bamboe, kurk…. Er zijn veel organisaties die zich bezig houden met deze snelgroeiende grondstoffen. Dit zodat het vaak kan worden geoogst, maar kan worden geplant. Dit zodat het maken van promotie artikelen minder schade levert aan de aarde. Onze duurzame producten zijn daarom de perfecte artikelen voor bedrijven die tijdens beurzen en evenementen hun milieu vriendelijke insteek willen laten zien aan relaties.