Duurzaam

Toon filteropties

CategorieënPrijs

t/m

Kleur

Duurzaam

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal in. Dit zijn artikelen die bijvoorbeeld op zonne-energie, energiebesparend werken, gemaakt van gerecycled materiaal, waterbesparend of zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen, zoals hout, bamboe, kurk…. Er zijn veel organisaties die zich bezig houden met deze snelgroeiende grondstoffen. Dit zodat het vaak kan worden geoogst, maar kan worden geplant. Dit zodat het maken van promotie artikelen minder schade levert aan de aarde. Onze duurzame producten zijn daarom de perfecte artikelen voor bedrijven die tijdens beurzen en evenementen hun milieu vriendelijke insteek willen laten zien aan relaties.

We hebben enorm veel duurzame relatiegeschenken. En deze kunnen stuk voor stuk worden voorzien van uw logo! Met een ecologisch relatiegeschenk laat u een boodschap achter dat uw bedrijf om de voetafdruk op onze aarde denkt. We hebben een zeer uiteenlopend assortiment wat kan worden voorzien van uw logo, slogan of ander beeldmerk. We vertellen u graag over een aantal van onze verantwoorde categorieën:  

Bloemen en planten

We hebben diverse mogelijkheden voor het versturen van bloemen en planten. Een ontzettend leuk en creatief, duurzaam relatiegeschenk! Wist u bijvoorbeeld  dat wij droogbloemen via de brievenbus kunnen verzenden, in een gepersonaliseerde verzendverpakking? Een leuk en blijvend aandenken aan uw bedrijf.

Daarnaast kunnen we ontzettend veel geschenken leveren die te maken hebben met planten, zaaien en oogsten. We hebben kruiden, moes tuintjes die kunnen worden voorzien van een gepersonaliseerde sleeve en zelf dienen te worden gekweekt. Of gewoon, een kleinigheidje… Een kaartje van afbreekbaar papier met daarin zaadjes. Na ontvangst van uw persoonlijke kaartje kan deze worden gepoot en komen er uiteindelijk bloemen uit, bijvoorbeeld een mooie vlinder en bijenmix. Een fleurig geschenk en blijk van waardering naar uw relaties!

Natuurlijk kunt u ook in plaats van bloemen en planten, uw relaties verrassen met een insectenhotel of vogelhuisje.