Duurzaam op kantoor

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Duurzaam op kantoor

Milieubewust is hip

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal in. Dit zijn artikelen die bijvoorbeeld op zonne-energie, energiebesparend werken, gemaakt van gerecycled materiaal, waterbesparend of zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen, zoals hout, bamboe, kurk…. Er zijn veel organisaties die zich bezig houden met deze snelgroeiende grondstoffen. Dit zodat het vaak kan worden geoogst, maar kan worden geplant. Dit zodat het maken van promotie artikelen minder schade levert aan de aarde. Onze duurzame producten zijn daarom de perfecte artikelen voor bedrijven die tijdens beurzen en evenementen hun milieu vriendelijke insteek willen laten zien aan relaties.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!

 

 

Duurzaam op kantoor

We hebben een ruim assortiment aan duurzame artikelen voor op uw (thuis) kantoor. Gepersonaliseerde koffie-to-go bekers, laadstations, drinkflessen, pennen, headsets, notitieboeken, kalenders… En nog veel meer! Leuk om aan relaties te schenken, maar ook om uw medewerkers eens te verrassen met een presentje. Eventueel via de post. Voor elke gelegenheid hebben wij een gepast relatiegeschenk! Deze leuke kantoorgadgets kunnen worden voorzien van een opdruk van uw logo, beeldmerk of slogan.