Drinkwaren

Toon filteropties

Categorieën


Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Drinkwaren

Of u nu opzoek bent naar bedrukte bidons voor uw sportevenement, mokken met uw logo voor op kantoor of misschien bedrukte waterflesjes om weg te geven op een beurs: wij hebben het voor u! Er zijn verschillende manieren om uw product te bedrukken. Ook zijn er in deze markt diverse mokken beschikbaar: zo hebben we drinkwaren van uiteenlopende kwaliteit, formaten en vormen. Ook de bedrukking kan op verschillende manieren plaatsvinden. 

 

Uitgebreide collectie 

We hebben ontzettend veel mokken, theeglazen, kopjes, schoteltjes, waterflesjes, bidons, sportflessen... En ga zo maar door. Het is handig om voor uzelf van te voren te bepalen wat het doel is van hetgeen wat u wilt aanschaffen. Zo is het in situaties handig dat mokken bijvoorbeeld kunnen worden gestapeld, of passen bepaalde mokken niet onder een koffiezetapparaat.

Bedrukking drinkwaren

Bij mokken kijken we voornamelijk naar het materiaal waarvan de mok is gemaakt, en hoe het door u aangeleverde drukwerk zo goed mogelijk tot zijn recht komt qua kleuren. Mokken worden vaak omschreven in een aantal termen: aardewerk, keramiek, porselein en steengoed. Meestal bestaan mokken die bedrukt worden uit porselein of aardewerk. Het verschil hierin is dat aardewerk mokken zachter, dikker en zwaarder zijn. Mokken van aardewerk beschadigen hierdoor sneller als porseleinen mokken. De binnenkant van een aardewerk mok is nooit dezelfde kleur als de buitenkant van een aardewerk mok. Daardoor zie je beschadigingen sneller. Echter is het wel zo dat op de kleuren op deze mok krachtiger naar voren komen dan op een porseleinen mok. 

Bidons en waterflesjes

Bidons en waterflesjes zijn ideale give aways tijdens beurzen en (sport)evenementren. Het is een praktisch product en erg bruikbaar. We hebben een ruim assortiment met duurzame, trendy, praktische bidons en waterflesjes. Met verschillende inhoudsmaten. 

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist 

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis smaple, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten nomeen op het gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten.