Dag van de Zorg 2024

Toon filteropties

CategorieënPrijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Dag van de Zorg 2024

12 mei is de dag van de verpleging, ook wel bekend als Dag van de Zorg. Nederland viert al sinds 1964 de Dag van de Verpleging, ook wel Dag van de Zorg genoemd. 12 mei is de geboortedag van de wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale. Een uitgelezen moment om onze zorgverleners in het zonnetje te zetten. Veel zorginstellingen geven het personeel een attentie als blijk van waardering. We denken graag met u mee om het juiste geschenk te vinden! Zo hebben we bijvoorbeeld overheerlijke chocolade, brievenbuspakketjes, hippe sokken, knuffels... En dat allemaal naar wens gepersonaliseerd! 

Inspiratie attentie Dag van de Zorg
We hebben bij Arnauld Geschenken een uitgebreid aanbod aan leuke attenties voor de Dag van de Zorg. Verras uw zorgtoppers bijvoorbeeld met onze Custom Made Sokken, nurse watch of waterfles.


Bent u op zoek naar een wat persoonlijker geschenk? Dat kan! We hebben ook een ruim aanbod aan producten die gepersonaliseerd kunnen worden voor uw zorgtoppers. Laat uw attenties bijvoorbeeld bedrukken met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap.

Zorgattentie door de brievenbus 
Verrast u uw zorgpersoneel op de Dag van de Zorg, liever thuis met een cadeau? Misschien omdat uw personeel niet allemaal op dezelfde dagen aanwezig is, of omdat de verrassing op deze manier groter is? Kies dan voor ons brievenbuspakketje. Dan nemen wij in dit geval deze zorg voor de zorgattentie uit handen.


De inhoud van dit zorgattentiepakketje bestaat uit elf rode bonbons in hartjesvorm. Verder zit er ook een kaartje in het pakketje, die u uiteraard kunt personaliseren. 
 

Zorgattentie uitzoeken in onze showroom

Doet u liever eerst wat inspiratie op voordat u een passende zorgattentie kiest voor uw personeel? Maak dan een afspraak bij ons in Nieuw-Buinen. Na een bakje koffie of kopje thee lopen we dan door onze showroom om inspiratie op te doen.