Dag van de Zorg 2023

Toon filteropties

Categorieën

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Dag van de Zorg 2023

Op 12 mei is het Dag van de Zorg! Deze dag, de verjaardag van de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale (12 mei), worden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet.

Op de Dag van de Verpleging geven werkgevers hun personeel vaak een attentie. Deze harde werkers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. In een branche die gebukt gaat onder bezuinigingen, slagen zij er steeds weer in om hun ziel en zaligheid te leggen in de verzorging van anderen. In deze sector zijn ‘beroep’ en ‘passie’ voor velen een synoniem.

Deze ‘handen aan het bed’ zijn voor patiënten gewoonweg onmisbaar, al was het alleen maar omdat zij de zorg persoonlijker en laagdrempeliger maken. Waarmee laat u uw medewerkers zien dat u alle extra inzet waardeert?

 

Relatiegeschenken voor in de zorg

Bij Arnauld Geschenken hebben we diverse relatiegeschenken die in de zorgsector kunnen worden gegeven. Deze vindt u op onze website en via ons inspiratie magazine. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke pluche teddybeer in doktersoutfit, een heerlijke reep chocolade of fijne handcrème? Hier vindt u uiteenlopende geschenken voor de zorg!

Dag van de Verpleging is Dag van de Zorggeschenk

Tijdens de Dag van de Verpleging wordt er vaak een geschenk gegeven aan alle zorgmedewerkers. De hardwerkende zorgmedewerkers knnen wel een steuntje in de rug gebruiken, en nu helemaal. Elke dag slaagt het zorgpersoneel er in om hun ziel en zaligheid te leggen in de verzorging van anderen. En dat mag best een beetje worden gewaardeerd! In deze sector zijn beroep en passie voor velen een synoniem.

Dag van de Verpleging

De Dag van de Verpleging wordt door veel mensen ook wel de Dag van de Zorg genoemd. Op deze dag, de verjaardag van de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale (12 mei), worden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet.

Alle handen van het zorgpersoneel zijn voor patiënten gewoonweg onmisbaar, al was het alleen maar omdat zij de zorg persoonlijker en laagdrempeliger maken. Waarmee laat u uw medewerkers zien dat u alle extra inzet waardeert? Bij ons vindt u een ruim scala aan geschenken die u kunt personaliseren door middel van een logo of boodschap. 

Brievenbuspakketjes

Deze tijd vergt veel qua aanpassingen en op afstand van elkaar zijn. De coronacrisis is een hardnekkig virus wat ons allemaal in zijn greep houdt.

Ondanks dat zorgpersoneel natuurlijk gewoon doorwerkt, begrijpen we dat het niet handig is om cadeautjes uit te delen. We hebben veel verschillende soorten cadeautjes die bedrukt kunnen worden met uw logo. 

Daarom hebben wij ook geschenken die via een brievenbuspakketje bij uw medewerkers kunnen worden afgeleverd aan huis of gewoon door de brievenbus!

Zullen wij u de zorg uit handen nemen?

Via onze verspreider kunnen wij u ontzien in het verzenden van (brievenbus)pakketjes. Neem hiervoor contact met ons op.