Zorgsector

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Zorgsector

Relatiegeschenken voor de zorg

Heeft u relaties die werkzaam zijn in de zorg en wilt u die verrassen met een mooi geschenk? Of wilt u uw eigen ziekenhuispersoneel in het zonnetje zetten tijdens de dag van de verpleging? Met onze relatiegeschenken voor de zorg weet u zeker dat het geschenk in de smaak valt. En om het relatiegeschenk nog iets persoonlijker te maken, kunt u ervoor kiezen om uw logo, slogan of een andere boodschap op het geschenk te laten bedrukken.
Om er zeker van te zijn dat u het juiste geschenk kiest, hebben wij alvast een selectie gemaakt van relatiegeschenken die geschikt zijn voor de zorgsector. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren. 

 

Onze relatiegeschenken voor de zorg

Relatiegeschenken zijn een mooie manier om waardering te uiten naar uw zorgpersoneel van bijvoorbeeld het ziekenhuis of een andere zorginstelling. En met onze relatiegeschenken voor de zorg weet u zeker dat u een origineel geschenk geeft. Daarnaast zijn al onze relatiegeschenken ook nog erg praktisch, uw relaties en medewerkers zullen daarom uw geschenk nog vaak gaan gebruiken. Voor het zorgpersoneel komen schrijfwaren natuurlijk altijd van pas, zoals een leuke markeerstift of een pen in de vorm van een injectiespuit. Maar we hebben ook andere praktische geschenken, zoals lippenbalsem, handgel of kleine EHBO setjes. 

Relatiegeschenken laten bedrukken 

Een relatiegeschenk is altijd leuk om te krijgen, maar een relatiegeschenk met een persoonlijke boodschap of een logo maakt het geschenk nog iets specialer. Ook uw relatiegeschenken voorzien van een logo, slogan of een andere boodschap? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking. Zodra u een keuze uit ons assortiment met relatiegeschenken voor de zorg heeft kunnen maken, gaan we samen kijken naar de verschillende mogelijkheden voor de bedrukking. U ontvangt ook altijd een drukproef van het geschenk. Als deze drukproef door u is goedgekeurd, dan gaan we verder met het bedrukken van de gehele bestelling. 

Advies of hulp nodig?

Heeft u ons assortiment met relatiegeschenken voor de zorg bekeken, maar nog niet gevonden wat u precies zocht? Of heeft u nog advies nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.