Relatiegeschenken voor de Zorg

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Relatiegeschenken voor de Zorg

Bent u op zoek naar relatiegeschenken voor de zorg?

U heeft relaties die werkzaam zijn in de zorg en die wilt u verrassen met een mooi geschenk. Of u wilt uw eigen ziekenhuispersoneel in het zonnetje zetten tijdens de dag van de verpleging?

Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en verras ze met een geschenk speciaal voor de zorg sector!

Al hun inzet voor kwetsbare patiënten is best een cadeautje waard. Bijzondere momenten als de Dag van de Zorg zijn hiervoor een mooie gelegenheid. Of gewoon zomaar, natuurlijk.

Onze relatiegeschenken voor de zorgsector zijn altijd een goede keus om de zorgmedewerkers een warm hart toe te dragen. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, hebben wij voor u alvast een selectie van de mooiste relatiegeschenken voor de zorgsector gemaakt. Praktische cadeautjes als schrijfwaren, lekkere chocolaatjes voor een welverdiende traktatie, leuke mokken of sokken… u vindt het hier allemaal! 

Uw relatiegeschenken voor de zorg personaliseren? Dat kan! Wij bedrukken de relatiegeschenken voor zorgpersoneel desgewenst met uw logo voor een persoonlijke touch. 

Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren!

 

Onze relatiegeschenken voor de zorg

Voor een leuk relatiegeschenk voor de zorgsector bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u de leukste geschenken voor ziekenhuispersoneel of personeel van een andere zorginstelling. Hiermee kunt u uw waardering tonen aan uw relaties in de zorg, voor alle gelegenheden. En dat mag ook wel: in deze sector zijn ‘beroep’ en ‘passie’ vaak synoniem. 

Er is voor ieder wat wils. Zo hebben we bijvoorbeeld hippe sokken met een zorgthema, handige thermosflessen, gezellige mokken... of wat dacht u anders van een schattige pluche teddybeer in doktersoutfit, een heerlijke reep chocolade of fijne handcrème?

Wij bieden leuke, lekkere, maar ook praktische relatiegeschenken aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mooie schrijfwaren zoals markeerstiften of een pen in de vorm van een injectiespuit. Maar ook fijne verzorgingsproducten als handgel of lippenbalsem, of kleine EHBO-setjes. En al deze geschenken kunt u laten bedrukken met uw logo!
 

Brievenbuspakketjes

Met onregelmatige werktijden voor zorgpersoneel - en voorzichtigheid met bijeenkomen vanwege corona - snappen wij dat cadeautjes uitdelen op de werkvloer niet altijd handig is. Gelukkig hoeft dat ook niet, dankzij onze brievenbuspakketjes. Wij hebben relatiegeschenken voor de zorgsector die als brievenbuspakketje verzonden kunnen worden. Deze kunnen gewoon bij uw relaties thuis bezorgd worden - ideaal! Ook onze brievenbuspakketjes bedrukken we graag met uw logo.

 

Relatiegeschenken laten bedrukken

Relatiegeschenken voor de zorg laten bedrukken met uw logo? Dat kan bij ons! Een relatiegeschenk ontvangen is bijzonder, maar uw eigen logo, slogan of een persoonlijke boodschap maakt het nog bijzonderder. Zo krijgen uw relatiegeschenken een persoonlijke uitstraling, die uw zorgpersoneel zeker zal waarderen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor bedrukking. 

Wanneer u een mooi relatiegeschenk heeft uitgekozen, bekijken we samen met u de opties voor het bedrukken. U krijgt vervolgens eerst een drukproef van het geschenk om goed te keuren. Als deze drukproef in de smaak valt, bedrukken we de hele bestelling op dezelfde manier. 

 

Dag van de zorg

Een mooie gelegenheid om uw relaties in de zorg te verrassen met een relatiegeschenk is de Dag van de Zorg. Deze dag, ook wel Dag van de Verpleging genoemd, is ter ere van al het zorgpersoneel. Medewerkers in de zorg verdienen ook wel een steuntje in de rug: elke dag zetten zij zich in voor anderen. Ze maken de zorg laagdrempeliger en persoonlijker, en leggen veel liefde in hun werk. 

De Dag van de Zorg valt op 12 mei, de verjaardag van de wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale. In Nederland vieren we de Dag van de Zorg elk jaar, sinds 1964. Veel werkgevers geven hun ziekenhuispersoneel en andere zorgmedewerkers een attentie op de Dag van de Zorg.

 

Zullen wij u de zorg uit handen nemen?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste relatiegeschenk voor uw relaties in de zorg? Weet u niet zeker welke keuze het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en geven advies.

Wilt u een brievenbuspakketje verzenden? Dit kunt u ook via ons regelen. Via onze distributeur ontzien wij u in het verzenden van brievenbuspakketjes. Neem ook hiervoor gerust contact met ons op.