Overheidsinstellingen

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Overheidsinstellingen

Relatiegeschenken voor de overheid

Bent u werkzaam bij een overheidsinstelling en wilt u uw medewerkers verrassen met een mooi relatiegeschenk? Of werkt u veel samen met de gemeente en wilt u de ambtenaren een bedankje sturen? Met onze relatiegeschenken voor de overheid weet u in ieder geval zeker dat u een goede indruk achter zult laten. Om zeker te weten dat u een passend geschenk uitkiest, hebben wij alle geschikte relatiegeschenken alvast voor u gesorteerd. En wilt u uw eigen logo op het geschenk laten drukken? Ook daar hebben wij verschillende mogelijkheden voor. 

 

Onze relatiegeschenken voor de overheid 

Of u nu een geschenk zoekt voor uw eigen medewerkers of voor de ambtenaren van een overheidsinstelling waar u vaak mee samenwerkt, ons assortiment van relatiegeschenken voor de overheid biedt genoeg keus voor het vinden van een passend geschenk. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan schrijfwaren en bureau gadgets. En met onze ruime keuze aan duurzame relatiegeschenken draagt u ook nog bij aan een betere en duurzamere wereld. Wilt u ook uw waardering uiten met een relatiegeschenk? Kijk dan gerust eens rond en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. 

Relatiegeschenken laten bedrukken

Een relatiegeschenk is al erg leuk om te krijgen, maar een persoonlijke boodschap of een logo en een slogan maakt het geschenk nog net iets persoonlijker. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw bedrijfslogo, slogan of een andere tekst op het geschenk te laten drukken. Als u een keuze heeft kunnen maken uit ons assortiment, dan gaan we samen met u kijken naar de verschillende mogelijkheden voor de bedrukking. U ontvangt altijd een drukproef van het geschenk zodat u zelf kunt beoordelen of het geschenk naar wens is. 

Meer advies nodig? 

Heeft u ons aanbod van relatiegeschenken voor de overheid bekeken maar toch nog hulp of advies nodig bij het maken van uw keuze? Of bent u op zoek naar een specifiek geschenk dat u nog niet kunt vinden in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.