Onderwijsinstellingen

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Onderwijsinstellingen

Relatiegeschenken voor het onderwijs

Ook uw medewerkers of relaties in het onderwijs verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. En dan is er niets leuker om ze te verrassen met een mooi en uniek relatiegeschenk. Met onze relatiegeschenken voor het onderwijs weet u in ieder geval zeker dat u altijd een passend relatiegeschenk zult geven. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om relatiegeschenken te bedrukken. Zo maakt u het geschenk nog iets persoonlijker. Benieuwd geworden naar onze relatiegeschenken voor het onderwijs? Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren.

Onze relatiegeschenken voor het onderwijs

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor uw medewerkers en relaties in het onderwijs? Verras bijvoorbeeld de leraren van uw school met handige kantoorartikelen, zoals schrijfwarennotitieboekjes of een mooie agenda. Deze kantoorartikelen komen namelijk altijd van pas op scholen. Maar ook andere geschenken, zoals bureau organizers en andere handige bureau gadgets zijn erg handig om te gebruiken in het onderwijs.

Relatiegeschenken laten bedrukken

Wilt u ook dat uw relatiegeschenk een goede indruk achterlaat bij de ontvanger? Een relatiegeschenk met een logo, slogan of een andere boodschap wordt vaak gezien als persoonlijker. Daarnaast zal de ontvanger bij het zien van het relatiegeschenk ook weer even terugdenken aan uw bedrijf. Bij Arnauld bieden wij u verschillende mogelijkheden voor het laten bedrukken van relatiegeschenken voor het onderwijs. Als u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment, kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden om het geschenk te bedrukken. Daarna ontvangt u van ons een gratis drukproef van het relatiegeschenk ter beoordeling.

Advies of hulp nodig?

Heeft u ons complete assortiment met relatiegeschenken voor het onderwijs bekeken, maar wilt u nog extra advies ontvangen voordat u een keuze maakt? Of bent u op zoek naar een specifiek geschenk en heeft u dat niet kunnen vinden in ons huidige aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.