Non-Profit organisaties

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen

Minimale afname

Non-Profit organisaties

Relatiegeschenken voor Non-Profit

Bent u werkzaam bij een non-profit organisatie of een stichting en wilt u uw medewerkers of andere relaties verrassen met een mooi relatiegeschenk? Met onze relatiegeschenken voor non-profit weet u zeker dat u altijd het juiste geschenk zult geven. Onze relatiegeschenken hebben een originele en duurzame insteek en zullen daarom altijd in de smaak vallen bij de ontvanger. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan relatiegeschenken voor non-profit en laat u inspireren.

Onze relatiegeschenken voor Non-Profit 

Al onze relatiegeschenken voor non-profit zijn duurzame relatiegeschenken waar milieuvriendelijkheid voorop staat. Deze geschenken zijn namelijk gemaakt van ecologisch verantwoorde of gerecyclede materialen, zoals hout, kurk of bamboe. Dit betekent dat deze materialen minder milieubelastend zijn en ze leveren minder schade aan de aarde. Verras uw medewerkers of relaties bijvoorbeeld met duurzame schrijfwaren, zoals pennen en notitieboekjes. Of bekijk onze andere gadgets gemaakt van duurzame materialen, zoals USB-sticks, speakers en draadloze opladers en powerbanks.  

Relatiegeschenken laten bedrukken 

Een relatiegeschenk is altijd leuk om te krijgen. Maar een relatiegeschenk met een persoonlijke boodschap of een logo en slogan is vaak net iets persoonlijker en specialer om te ontvangen. Grote kans dat een bedrukt relatiegeschenk dan ook meer indruk maakt op de ontvanger. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van een logo, slogan of een andere boodschap op relatiegeschenken. Als u een keuze heeft kunnen maken uit ons assortiment met relatiegeschenken voor non-profit, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor de bedrukking. U ontvangt altijd een drukproef van het geschenk.  

Meer hulp of advies nodig?

Heeft u ons aanbod van relatiegeschenken voor non-profit bekeken, maar heeft u nog extra advies nodig bij het maken van uw keuze? Of bent u op zoek naar een specifiek relatiegeschenk en heeft u dat niet kunnen vinden in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.