Bouwsector

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Bouwsector

Relatiegeschenken voor de bouw

Heeft u relaties die werkzaam zijn in de bouwsector en wilt u uw waardering uiten met een mooi relatiegeschenk? Of wilt u uw eigen medewerkers van uw bouwbedrijf een keer verrassen? Met onze relatiegeschenken voor de bouw weet u zeker dat u altijd een origineel en praktisch geschenk geeft dat zeker in de smaak gaat vallen. Daarnaast kunt u het geschenk ook nog laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, slogan of een andere tekst om het geschenk nog persoonlijker te maken. En om er zeker van te zijn dat u het juiste geschenk kiest, hebben wij alle relatiegeschenken die gerelateerd zijn aan de bouwsector voor u gesorteerd. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren.

 

Onze relatiegeschenken voor de bouw

Bent u op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor uw medewerkers of uw relaties die werkzaam zijn in de bouwsector? Verras uw relaties of medewerkers dan met een van onze relatiegeschenken voor de bouw. Al onze geschenken zijn zeer praktisch, waardoor uw relaties het geschenk zeker zullen waarderen en nog vaak zullen gebruiken tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Voor de bouwvakkers binnen het bouwbedrijf komen kleine lampen en gereedschap, zoals een zaklampje, een rolmaat als sleutelhanger of compacte multitools altijd van pas. En voor aannemers bieden wij verschillende schrijfwaren en kantoorartikelen en nog veel meer andere relatiegeschenken.

 

Uw relatiegeschenken laten bedrukken

Niets is leuker dan het ontvangen van een geschenk, zeker als dit geschenk ook nog persoonlijk is. Maak uw relatiegeschenken ook persoonlijk en laat uw eigen bedrijfslogo, slogan of een andere persoonlijke boodschap op het geschenk drukken. Zodra u een keuze uit ons assortiment heeft gemaakt, gaan we samen met u kijken naar de mogelijkheden voor de bedrukking. U ontvangt altijd van ons een drukproef van het geschenk. Als de drukproef naar wens is en u heeft ons akkoord gegeven, dan gaan we verder met de gehele bedrukking.

 

Meer hulp of advies nodig?

Heeft u ons assortiment van relatiegeschenken voor de bouw bekeken maar heeft u toch nog advies nodig? Of kunt u een specifiek geschenk niet in ons assortiment vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.