Bidons

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bidons

Bidons zijn een perfecte manier om reclame te maken. Het is een nuttig geschenk voor beide partijen: de ontvangende partij kan het optimaal gebruiken, waardoor uw bedrijfsnaam vaak in beeld is! Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van bedrukking van bidons en sportflessen. We hebben verschillende druktechnieken en kunnen in meerdere kleuren bedrukken. Uiteraard ontvangt u een proefdruk! Uw offerte en voorbeeld is natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Bedrukte bidons en sportflessen
Een bedrukte bidon is een ideale vorm van reclame. Tijdloos en functioneel! Leuk om te geven op beurzen, sportevenementen of als relatiegeschenk: vooral de bidons van hogere kwaliteit staan gegarandeerd voor veel gebruik. Bij het bedrukken van bidons en sportflessen kunnen diverse druktechnieken worden toegepast. Ook weet u of uw relaties de bidon in de vaatwasser kunnen doen of niet. Het materiaal van de bidon is een belangrijk onderdeel in het aankoopproces. Het hangt nauw samen met de uitstraling van het relatiegeschenk.

Zo heeft een metalen bidon een veel chiquere uitstraling dan een plastic bidon. Plastic bidons zijn doorgaans gemaakt van polyetheen (PE), een kunststof. Het voordeel van plastic bidons is dat ze relatief goedkoop zijn. Tacx bidons zijn in deze categorie zeer populair én van kwaliteit! Bidons zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo hebben we bidons van 250, 500 en 750 ml.

Altijd raak met een bidon
Bedank uw klanten, medewerkers of zakelijke relaties voor een samenwerking, of deel de bidons bijvoorbeeld uit tijdens een sportevent. Zo kunnen de sporters direct gebruik maken van uw bidon en is uw logo goed zichtbaar. Is een bedrukte bidon iets voor uw bedrijf? Dan is het belangrijk om na te denken bij uw doelgroep, het budget en welk doel u wilt bereiken met het uitreiken van bidons. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste bidons: wij staan voor u klaar! 

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist
Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!