Aanstekers en lucifers

Toon filteropties

CategorieënPrijs

t/m

Kleur

Bedrukt te bestellen


Minimale afname

Aanstekers en lucifers

Laat uw merk vlammen: denk eens aan een aansteker als cadeautje! We hebben diverse soorten en maten aanstekers. Zo hebben we ze gecombineerd met een flessenopener, een plasma aansteker, kleurrijke aanstekers…  Arnauld Geschenken heeft een ruim assortiment: neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Groot assortiment

Laat uw merk, slogan of reclame zien met onze bedrukte aanstekers! De bedrukte aansteker is een van de meest populaire weggevers onder promotieartikelen. En nee, een aansteker hoef niet alleen te worden geassocieerd met het roken van een sigaret. Het is een uitermate praktisch geschenk met een mooi en ruim drukoppervlak voor uw logo. Er is zelfs ruimte voor een wat langere tekst. Met een aansteker bent u er van verzekerd dat uw logo onder meerdere ogen zal komen. Dit zorgt voor een groot bereik. Een ideaal geschenk om weg te geven op beurzen en evenementen!

Personaliseren

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om uw aanstekers te laten bedrukken! U kunt de aanstekers zo persoonlijk en uniek maken als u zelf wilt. Bij Arnauld Geschenken denken we graag met u mee over de bedrukking van uw aanstekers of lucifers! We doen er alles aan om de gewenste bedrukking zo mooi mogelijk te maken.

Arnauld Geschenken: sinds 1986 uw specialist

Sinds 1986 is Arnauld Geschenken actief op de markt van relatiegeschenken. Vrijblijvend advies, een gratis sample, scherpe prijzen en een gratis drukproef vooraf zijn bij ons standaard. Onze kwaliteiten liggen bij de korte lijnen, persoonlijk contact, snelle service en denken we graag met u mee. Met onze ruime ervaring sinds 1986 kunnen wij onszelf specialisten noemen op gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten!